Beskyde, Beskyde ... aneb víkend ve Vedryni - 3. - 6. 7. 2010

05.09.2010 09:37

 

Přijali jsme milé pozvání od Dominika na víkend do Beskyd. Vyrazili jsme v sobotu brzo ráno. Cesta byla dlouhá a já měla ještě povinnost navštívit v Olomouci v nemocnici tátu po operaci. Tímto se nám příjezd na místo protáhl až na večer. Přátelé nás přivítali výborným gulášem a kecali jsme dlouho do noci.

V neděli nás čekala původně jen malá procházka…která se proměnila v tůru na příšerném slunci. Společnost nám dělala Lucka s kamarádkou na koních. Myslím, že psi viděli koně takhle zblízka poprvé. Celí ucaprtaní jsme dorazili domů a žízeň jsme zahnali pivkem v místní hospůdce.

V pondělí jsme šli s Ebi na exkurzi do kravína. Nejdříve nejistě koukala, co je to za divně páchnoucího psa s rohama, ale nakonec se přestala bát a vykračovala si, jako by byla v kravíně každý den. Odpoledne se běhal coursing na poli vedle hospody, odkud se dalo ze stínu pod slunečníkem sledovat dění na trati.

V úterý jsme se probudili do deštivého rána. Jakmile trošku vykouklo sluníčko, dali jsme si lekci poslušnosti a výstavnictví. S blížícím se večerem jsme se museli rozloučit s přáteli a vyrazit zpět na dlouhou cestu domů. Ta se protáhla o neuvěřitelné dvě hodiny díky zácpám vracejících se výletníků z prodlouženého víkendu.

Musím poděkovat Dominikovi za perfektně připravenou akci, dále Denise s Dominikou za super organizaci a v neposlední řadě přátelům Janě, Mirkovi, Pétě, Lukáškovi, Benkovi, Marušce, Pepovi a Veronice za milou společnost !!!

Fotky z této akcičky najdete ZDE.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode