Hokyho memoriál + 2.závod MSC 4. - 6.6. 2010

06.08.2010 21:08

            Tak jsme se konečně dočkali !!! V pátek jsme sbalili všechny věci a vyrazili směr Slavětín u Salvonic. Sraz účastníků byl na náměstí u kašny, kde si nás vyzvedla paní průvodkyně a šli jsme si projít slavonické podzemí. Oblekli jsme si velké gumáky a pláštěnky a prodírali se chodbičkami místy 0,5m širokými a stále v předklonu :o) Pejskové to zvládli všichni na jedničku i když se jim na začátku do temného pozemí vůbec nechtělo. Večer jsem strávila milým povídáním s přáteli u ohníčku .

V sobotu nás čekal Leopardí coursingový speciál. Sešlo se celkem 25závodníků a i když někteří běželi coursing poprvé v životě, myslím, že si nikdo netrhl ostudu. Všichni si odnesli domů pěkné ceny a spoustu zážitků. Celkem se napočítalo na tomto setkání 32 leopardů a nebojím se říct, že je to rekordní počet !! Nikdy jsem neviděla tolik zástupců tohoto plemene pohromadě.

Na neděli byl připraven 2.klubový závod MSC. I když přijela jen polovina přihlášených závodníků, myslím že bylo na co se koukat ! Všichni pejskové v tom šíleném vedru odvedli moc pěknou práci !!

Musím touto cestou moc poděkovat pořadatelům Báře Zdráhalové z MSC a Alence Esslové od Strakatého komanda a perfektně připravenou akci !!! A v neposlední řadě všem kamarádům a účastníkům a jejich pejskům za super společnost !!!

Fotky z této akce od nás, Terezky, Ilči, Monči a Psa Jíry.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode