Leopardi podpořili útulek aneb "Canicross Semínek 18.12.2010"

23.12.2010 07:35

 

Již podruhé jsme přijali pozvání na „Canicross“ a tím pomoci pejskům v útulku v Maršovicích https://canicross-drachkov.webnode.cz/

Ráno jsem si při pohledu na teploměr, který ukazoval -12st. a za oknem asi půlmetru sněhu, řekla, že jsme asi bláznili…ale co by člověk neudělal pro dobrou věc Vydali jsme se tedy na cestu. Na místě už na nás čekali leopardí přátelé : Bára s Badíkem a Ginou, Petra + Milan s Astonem + Carem. Zázemí jsme tentokrát našli na statku u moc milých lidiček - rodina Dvořákova - kde pro nás připravili občerstvení v podobě výborné česnečky a medoviny.

Jako první se na start trati dlouhé 2,8km postavili muži. Bylo jich celkem 8. Bojovali statečně, závod byl napínavý do poslední chvíle. Jako první proběhl cílem Michal Háša v čase neuvěřitelných 9.46min. Ivo s Ebi doběhli za 14.27 jako pátí a David s Ginkou uzavřeli pole v čase 18.25min.

Hned po doběhu posledního účastníka jsme se na trať (tentokrát 2,4km) vydaly my holky – celkem 7statečných Po startu vyrazila Ebinka jako střela a já to z kopečku neubrzdila - natáhla jsem se jak dlouhá, tak široká…a tím mi spolubojovnice kapánek utekly . Na poli v hlubokém sněhu se jim špatně běželo, zvolnily tempo a tak jsem je rychlou chůzí došla. Ebi táhla jako blázen, protože ona prostě nemůže být poslední…a tak jsme se probojovaly na průběžné 5místo, ale to jsem cestou z dalšího kopečku vzdala a nakonec doběhla jako 6 s časem 15.39min „skoro těsně“ za Péťou s Astonem s časem 15.06min. No a nejvíc nám to natřela Bára, která doběhla druhá za 14.51min.

Ale ono nakonec nejde o výsledky a pořadí…důležité je, že se vybralo krásných 2.800,-Kč a k tomu přibylo spousta granulek, které poputují do útulku !!! SUPÉR


 

Cestou domů jsme se zastavili ještě na Konopišti a prošli se kolem zamrzlého rybníka krásnou zasněženou krajinou.


 

Byl to moc příjemně strávený den a děkuji všem za milou společnost

Fotky z této akce ZDE.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode