Silvestr na Celnici

27.02.2011 09:05

 

Jednoho dne mi v emailové schránce přistála pozvánka na Leopardí pohodový Silvestr. A jelikož jsme posledních pár let trávili Silvestra v rodinném kruhu, říkala jsem si, že to bude příjemná změna. Začala jsem se strašně moc těšit a nemohla se posledního pátku v roce dočkat

Sraz účastníků byl naplánován na Výstaviště v Českých Budějovicích, kde si pro nás Alenka připravila agility. Překážky byly moc pěkně postaveny a vyhovovaly i úplným začátečníkům. Myslím, že všichni byli moc šikovní a předvedli výkony na jedničku. Na konci jsme si všichni zazávodili na překážkové rovince na čas. To totiž byla první disciplína „Silvestrovského trojboje“. Do Nových Hradů, kde jsme byli ubytováni přímo na hraniční čáře, jsme dorazili všichni pohromadě a zde taky strávili super pohodový Silvestrovský večer.

Na Nový rok byl přichystán coursing. Běžely se dvě kola na dost těžkém terénu. Místy hluboký a místy zmrzlý sníh. Každý si vzorně natahoval lano po svém psu. Byla hrozná zima, ale nálada výborná a pejskové zvládli vše opět na jedničku. Dokonce si s náma zaběhali i neleopardi, kteří byli na penzionku ubytováni také. Absolvovali jsme taky rovinku na čas, jakožto druhou disciplínu Silvestrovské soutěže.

Do třetice se v neděli ráno soutěžilo v tahání bobů se zátěží (malý Lukášek Borýsek). Něco podobného jako při soutěžích na bull show tzv.pulling.

Po obědě se už většina účastníků vydala k domovu. Nás pár zbylých šlo ještě na krátkou procházku a poté jsme se také rozloučili a uháněli domů. Celkově musím říct, že jsem byla akcí strašně moc nadšená a doufám, že bude takových akcí letos spousta.

Jak jsme se měli můžete vidět na fotkách od nás, od Čiky a od Coursing Teamu.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode