Sobota ve znamení výstavy a výcviku

27.04.2010 22:16

 

V sobotu 17.4.2010 jsme se zúčastnili naší letošní první výstavy – Klubová výstava v Mladé Boleslavy. Leopardů tam tentokrát bylo málo a tak jsme v naší kategorii nastoupili do kruhu samy.. škoda…Pan rozhodčí Hořák nám dal známku V1. Tentokrát bez titulu. Zato náš brácha Amígo hájil čest naší rodiny výborně – vybojoval CAJCe a Klubového vítěze mladých. Jsme na něj náležitě pyšní.

 

Všem kamarádům, co nám drželi palce a byli s náma až do konce moc děkuju ! Hrozně moc to pro mě znamená ! Foto ze zákulisí výstavy najdete zde

 

Po vyhlášení výsledků jsme honem spěchali na cvičák ve Vinci, kde jsme měli sraz s účastníky výcvikového odpoledne se školou Váš pes. Výcvik začal společnou procházkou podél řeky Jizery na louku kde se cvičilo. Nejdříve přivolání, potom obraty a chůze u nohy a nakonec socializační cvičení, kdy pejskové museli mezi sebou procházet navzájem bez jakékoli známky agrese. Všem bych dala jedničku !!! Odpoledne jsme zakončili opět na cvičáku, kde jsme si vyzkoušeli, jak je to se vztahem psů k nám páníčkům. Pejskové nám měli bez reptání odevzdat kostičku a nechat se odvolat od misky plné žrádla.

Byl to moc příjemně strávený den za který všem moooc děkuji !!!

Fotky z toho dne najdete zde.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode