Výcvikový tábor 22. - 28. 8. 2009 - Lužany u Jičína

15.10.2009 19:55

 Jedeme na náš první výcvik v životě. Společnost nám bude na táboře dělat moje máma…..

Do kempu jsme se dostavily v určený čas. A ubytovaly se v chatce s příslušným názvem „U Babči“. Po příjezdu ostatních účastníků jsme se všichni přesunuli na louku k lesu. Tady si nás cvičitelky postavily do řady a my měli ukázat, jak nás ten náš pejsek poslouchá…..

Celý týden jsme poctivě cvičili poslušnost, sociální cvičení a taky agility. Pochopitelně jen v omezené míře. Protože je Abi ještě štěně, nedělala skočky a ani slalom. Tento sport jsme si vyzkoušely poprvé v životě a musím říct, že Abi hodně nadchnul. Ze všeho nejvíc tunely. Ty si dávala i mimo cvičení jen tak pro radost.

Na závěr výcviku jsme psali test z teoretických znalostí a dokonce my páníčkové jsme běželi agility na čas a naši pejskové se na to museli v klidu koukat. To Abi nechápala, že já lezu do jejího oblíbeného tunelu a ona se na to jen nečinně dívá…

Jako zlatý hřeb na závěr byla disciplína „ aport buřtu“. Hned od začátku bylo jasné, že je to ztracený boj. To by zvládl jen pes vegetarián nebo vášnivý aportér. Abi , která zatím buřt v životě neviděla, neodolala a spořádala ho na místě. Tuto disciplínu na jedničku zvládl akorát vlčák a potom krysařík (protože aportovaný buřt byl větší než on sám).

Musím poděkovat všem kamarádům - za super společnost !!!! A taky výcvikářkám z Psí školy - Váš pes - za trpělivost !!!!

 

Fotky najdete zde.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode